Переваги та переваги Термометра для м'яса
- Термометр для м'яса якісний
- Оглядове скло Не запотіває під час контакту з парою
- Шкала ТОЛЬКО за Цельсієм °C
- Застосововано загартоване скло
- Великий Діаметр циферблата: 53 мм
Термометр для м'яса застосовую в досягнення ідеальної температури для вашого капучино, лате, гарячий шоколад.
Термометр для м'яса також може використовуватися для перевірки температури для смаженого м'яса, супів, сирів, найноваріння тощо.
- Діапазон температур: від 0 °C до +120 °C
- Ціна поділки: 1 °C
- Висота разом зі щупом: 140 мм
- Довжина щупа: 120 мм
- Діаметр щупа: 3,8 мм
- Діаметр циферблата: 53 мм
- Не містить ртуті
- Матеріал: нержавіюча сталь
Характеристики
Основні | |
---|---|
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Одиниці виміру | Цельсій °C |
Точність вимірювання +/- | 2 град. |
Ціна поділки | 1 град. |
Стан | Новий |
Призначення термометра | Для вимірювання температури їжі |
Матеріал щупа | Нержавіюча сталь |
Максимальна температура виміру (°C) | 120 град. |
Користувальницькі характеристики | |
Кількість фаз | 1 |
Довжина щупа | 13.5 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 130 ₴