Термометри для молока
Термометри для молока — незамінний аксесуар бариста в приготуванні гарячих напоїв правильної температури
Рекомендовані температури такі:
-
Кава: температура заварювання від 88 °С до 93 °C
-
Гарячий шоколад: від 79 °С до 82 °C
-
Молоко: температура збивання парою від 66 °C до 77 °C
Щоб приготувати смачний сир дуже важливо точно повторити рецепт. Контроль температури — це одне з головних правил успішного приготування сиру. Термометри для молока добре зарекомендував себе для вимірювання температури молока та інших рідин.
Термометр для молока з довгим щупом — це необхідний і дуже зручний інструмент для виготовлення сиру. Довжина щупа — 21,5 см, що має перевагу перед іншими термометрами.
Термометри цієї групи мають спеціальний затискач Регульований для кріплення на каструлі або іншій ємності
в виде галереив виде списка