Стрелковий (біметалевий) високотемпературний термометр
Кріпиться стационарно через отвір
З різзю та гайкою для легкого встановлення
Точний термометр з антитуманом скло.
Термометр градусник для коптильні, мангала, тандира, гриля, барбекю, жаровні до 500 градусів за Цельсієм
Белий срібний фон циферблата чорні цифри
Застосовується для зображення температури:
-
В домашній коптильні
-
Приготування мяса або риби на вугіллі
-
Приготування мяса або риби в духовці
-
Приготування мяса або риби на відкритому вогні
Дуже важливий температурний контроль процесу приготування цих продуктів. Особливо при копчення необхідно дотримуватися оптимальних меж температур на різних етапах процесу. Якщо температурний режим не дотримується, то може позначається на його смакових якостяхах, а також термінах зберігання.
Термометр для коптильні, мангала, тандира, гриля, барбекю, смаження з неіржавкої сталі чудово підійде для саморобної каптильні або для мангала, зробленого своїми руками.
Технічні характеристики
-
Діапазон температур від +50 °C до +500 °C (от +100°F до +1000°F)
-
Час відгуку: 5 секунд
-
Розмір: 52x52 мм
-
Довжина зонда: 39 мм
-
Використання: Відкритий, зовнішній
-
Матеріал: нержавіюча сталь
-
Ціна поділки 10°C / 20°F
-
Діаметр штока (штиря): 4 мм
-
Довжина штока (заглибної частини)-- 27 мм без різі
-
Зовнішній діаметр головної частини термометра: 52 мм
Тємпературний режим на всіх етапах процесу копчення, а також приготування страв на грилі або в духовці, допоможе Стрілковий (біметалевий) механічний термометр для тандира, коптильні, гриля, барбекю, духовки з неіржавкої сталі.
Градусник виготовлений із високоякісної неіржавкої сталі. У його пристрої немає нічого складного: з одного боку він має щуп для занурення в продукт, що готується, а з іншого щупу кріпиться механічний циферблат, на який виводяться показання. Циферблат має дві шкали: температурні значення визначаються в градусах за Цельсієм і за Фаренгейтом.
Крок вимірювання термометра становить 10 °C, діапазон вимірювання — від 50 °C до 500 °C, чого з лишком вистачає для контролю всіх етапів процесу приготування будь-яких продуктів.
Досвідчені коптильники знають, що кожне м'ясо має свою температуру приготування.
Наприклад,
- для яловичини це 75 °C
- для баранини — 85 °C
- для птиці — 90 °C
- для свинини - 85 °C
Користувальницькі характеристики | |
---|---|
Одиниці виміру | Градуси за Цельсієм / Фаренгейтом |
Діапазон вимірювання температур | +50 ° C до +500°C |
- Ціна: 140 ₴